محصول مورد نظر با موفقیت به سبد خرید افزوده شد.

انتقال تصویر هایک ویژن توسط HiDDNS و Hik-Connect

• دوشنبه 15 بهمن 1397
  • اخبار شرکت
انتقال تصویر هایک ویژن توسط HiDDNS و Hik-Connect

سرویس HiDDNS یک سرویس DDNS از طرف شرکت هایک ویژن به شمار می رفت که در سالیان اخیر جهت انتقال تصویر به مشتریان ارائه می شد . با توجه به گسترش میزان استفاده از آن، پلتفرمی جدید با ظرفیت و امکانات بهتر مورد نیاز بود. شرکت هایک ویژن برای پاسخگویی به این نیاز خاص، سرویسی جدید و مبتنی بر رایانش ابری را معرفی می نماید که Hik-Connect نام داشته و بنحوی طراحی شده است که سرویس DDNS و سرویس ارسال آگاهی های هشدار (alarm push notification) را با یکدیگر ادغام می نماید.

این بدین معنا بود که سرویس HiDDNS  ازتاریخ 1395/10/10 از دسترس خارج شده و بجای آن سرویس Hik-Connect مورد بهره برداری قرار گرفت.

تضمین امنیت مشتریان:

بنابراین تغییرات، تمامی مشتریانی که از سرویس HiDDNS استفاده می کردند می بایست از آن پس از سرویس Hik-Connect استفاده می کردند. علاوه بر این، مشتریان همچنان می توانستند از سرویس های DDNS متفرقه مانند DynDNS، NO-IP و PeanutHull استفاده کنند.

شرکت هایک ویژن بیشترین توان خود را برای یاری رساندن به تمامی مشتریان جهت انتقال آسان و بی دردسر به این سرویس جدیدتر صرف نمود. در صورت بروز هر گونه سوال در خصوص سرویس Hik-Connect می توانستید با تیم فنی هایک ویژن در ایران با ما تماس بگیرید.

اخیراً جهت برقراری ارتباطات P2P (به منظور انتقال تصویر و یا دسترسی کاربران به شبکه داخلی خود از طریق اینترنت) توسط سرورهای خارج از کشور مشکلاتی بوجود آمده که عمدتاً منشأ بیرونی دارند. در همین راستا، در دسترسی به سرورهای هایک ویژن و بسیاری از شرکت هایی که در حوزه تولید و ارائه تجهیزات نظارت تصویری و دوربین مداربسته فعالیت می کنند نیز اختلال ایجاد شده که راهکار موقتی جهت رفع این موضوع استفاده از Public IP (IP ثابت و معتبر که قابل دریافت از شرکت سرویس دهنده اینترنت می باشد) و یا سرویس های VPN است.
شرکت تامیران در حال پیگیری از شرکت هایک ویژن برای رفع این مشکل است و نتیجه بررسی ها به زودی به اطلاع مشتریان گرامی خواهد رسید.

ما را در جوامع مجازی دنبال کنید!

محصولات ویژه